Betta på sporter

I Sverige så har det under de senaste 10 åren blivit mycket populärt att betta på olika sporter vilket gjort att det idag finns ett stort utbud av spelsidor på den svenska marknaden. Här kan man finna såväl stora som mindre bettingsidor som erbjuder oddsspel på ett brett och varierande utbud av sporter. En nackdel med att det finns många bettingsidor på marknaden är att det kan vara svårt att hitta den bettingsida som passar en bäst. Det finns alltid någon bettingsida som är bättre och har ett bättre utbud och erbjudanden än man kan få hos den bettingsida som man spelar på för stunden.

Det finns massor av jämförelsesidor på nätet där man kan hitta en hel del information om både gamla som nya bettingsidor. Här kan du bland annat få information om vilket utbud som bettingsidorna kan erbjuda dig, insättningar och uttag, spelmiljö och annan information som gör att du enkelt kan hitta en spelsida som passar dig bäst. Hos jämförelsesajter så kan du också hitta information om bettingsidornas odds men även om de erbjuder någon bonus som ger lite mer att spela för. Genom att regelbundet besöka en jämförelsesajt så får du direkt information om vilka nya bettingsidor som lanserats. Det gör att du inte riskerar att missa en bettingsida som kan erbjuda dig mest underhållning.

Sporter att betta på

Hos en bettingsida så kan du hitta ett bra utbud av sporter. Normalt så brukar det finnas minst ett 40-tal olika sporter att betta på men hos vissa bettingsidor så kan du hitta flera hundra olika sporter eller varianter av sporter men också andra händelser.

De mest populära sporterna att betta på är för svenska spelare är fotboll, tennis, trav och ishockey. Dock är hästkapplöpning, cricket och fotboll de mest populäraste sporterna att lägga oddsspel ute i världen. Utöver de mest populäraste sporterna så hittar du också odds på handboll, basket, friidrott, motorsport, boxning, cykling, simning och många andra sporter. Många väljer att betta på sina favoritligor varje vecka medan de flesta bettar i samband med stora mästerskap som VM eller OS. I Sverige är det till exempel väldigt populärt att spela på allsvenskan och SM.

Hos många bettingsidor så går det också att betta på lite ovanligare sporter som exempelvis e-sport, schack, snooker, windsurfing, innebandy, futsal och mycket annat. Hos en bettingsida så kan du också betta på kulturella händelser som bland annat melodifestivalen, Oscarsgalan, Nobelpriset, Emmy galan och på politiska händelser. Det gör att alla kan hitta något som de är intresserade av att betta på.

Boostade odds och bonusar

Det finns en del bettingsidor som kan erbjuda dig boostade odds, framför allt i samband med olika mästerskap. Det innebär att du får högre odds hos dessa bettingsidor än du kan hitta hos andra spelbolag och därmed så kan du vinna lite mer då du bettar. Många bettingsidor erbjuder också nya spelare olika former av erbjudanden som exempelvis en välkomstbonus eller en cashback bonus. Det betyder att du antingen kan få lite mer att spela för då du gör din första insättning eller en del av dina insatser tillbaka om du förlorar ditt första oddsspel.